Monday, January 3, 2011

STYLE YOUR HIJAB CONTEST,,

STYLE YOUR HIJAB CONTEST



Oh, bab contest ni sbnrny ter'tag' oleh Farish Nadya, junior aq time kolej la neh, d ssbkan mata berpinar-pinar tgk hadiah die iaitu RM 100 yaww~ spe x nk kn! aq dgn berbesar segala hati ingin menyertakan diri dlm contest anjuran Incik Woot Woot neh..walaupun xknal, tp aq akan knal jua dgn mu kelak oh, woot-woot! :)

1st time aq msok contest-contest neh, jom la kte cuba nasib ye dokk?

dah nama pun contest mestilah ada syarat-syaratnya kan???

SYARAT-SYARAT NAK JOIN ADALAH SEPERTI BERIKUT:

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu
2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

SELEPAS DUA SYARAT DI ATAS DIPENUHI, BUAT INI:

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,
( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

gmbr yg terlintas nk di letakkn adalah *drum-roll pleaseee!!



wanita-wanita yg ingin di tag adalah seperti:

salimah yusri

aten

buyut kuh

*adik-adik, g buat menda neh pastu men jaoh-jaoh ok! good girl~


kim.z ;)

2 comments:

  1. wahh! dgn pantas mendpt jwpnnya.
    thanks.

    really appreaciate it.
    :)

    ReplyDelete